Evenement

Mest scheiden, het waarom en hoe van mobiele mestscheiding.

Bert Soenen
in group Mestproducten

Op maandag 6 december om 20u organiseert B3W, de Begeleidingsdienst voor Betere Bodem en Waterkwaliteit, een thematisch uitwisselingsmoment over het scheiden van mest met een mobiele mestscheider.

Waarom mest gaan scheiden? Waarom scheiden met een mobiele installatie? Wat te doen met de gescheiden fracties? Ben je nieuwsgierig naar de antwoorden op deze vragen? Volg dan  ons digitaal infomoment waarbij landbouwer Pieter Obin zijn ervaring met jullie zal delen.

Maak kennis met landbouwer Pieter Obin

Doorheen de avond vertelt Pieter ons het waarom en hoe van deze techniek, waarbij aanvullende theoretische info gegeven wordt. Samen met de begeleiders van B3W willen we je meer duidelijkheid geven over:

  • Waarom Pieter mest laat scheiden
  • Hoe en hoe vaak mest geschieden wordt
  • Hoe de verschillende fractie opgeslagen en toegepast worden
  • Wat de voordelen zijn van deze techniek

Interesse? Schrijf snel in! 

Het thematisch uitwisselingsmoment ‘Mestscheiden, het waarom en hoe van mobiele mestscheiding.’ gaat door op maandag 6 december om 20u via Microsoft teams. 

Inschrijven kan tot op de dag vóór het thematisch uitwisselingsmoment en doe je door rechts bovenaan op 'inschrijven' te klikken.

Als je ingeschreven bent, zal je op de dag van het thematisch uitwisselingsmoment, voor de middag een e-mail met een link om deel te nemen ontvangen. 

Interactie 

Omdat ook jouw kant van het verhaal belangrijk is, voorzien we ruim de tijd voor discussie en vragen. Stuur ons dus gerust een aantal vragen op voorhand door  via onderstaand formulier of stel jouw vraag op de avond zelf.  

Meer info

Indien u vragen heeft of meer info wenst, neem gerust contact op met:

Anneline Brouckaert: Anneline.brouckaert@b3w.vlaanderen.be - 051/27 33 66

Of

Brecht Catteeuw: brecht.catteeuw@b3w.vlaanderen.be - 051/27 33 60

 

Configureer een maximaal aantal aanmeldingen
Uit