Partner voor duurzaam bodem- en nutriëntenbeheer op jouw bedrijf

B3W

 

Een vruchtbare bodem en het juiste beheer en gebruik van meststoffen zijn sterke katalysatoren voor een succesvol landbouwbedrijf. Gestoeld op kennis en gesteund door onderzoek helpt B3W (Begeleidingsdienst voor Betere Bodem en Waterkwaliteit) bedrijven evolueren naar een duurzamere aanpak. Met aandacht voor water, bodem en lucht.

Klaar voor de toekomst?

Vandaag kiezen voor de juiste technieken maakt je bedrijf klaar voor de toekomst. Zeg ‘ja’ tegen een langetermijnvisie voor jouw bedrijf, het milieu en de omgeving. B3W staat klaar om je te helpen. Interesse?

Registreer je en wordt ook landbouwer van de toekomst.

Registreer je op onze website

De voordelen op een rij:

  • Je kan lid worden van verschillende interessante groepen
  • Je kan je inschrijven voor al onze activiteiten
  • Je blijft automatisch op de hoogte van alles wat je interesseert
  • Je vindt er nog meer praktische info over technieken en innovaties
  • Je krijgt toegang tot het netwerk van experts en collega-landbouwers waar kennisuitwisseling centraal staat

Wil je mee op deze digitale trein?

Hoe inschrijven voor een B3W-evenement?

 

Interesse in één van de B3W-evenementen of de topic waarover ze handelen?  Neem gerust contact en voel je zeker vrij om deel te nemen.

Wel vragen we je om je de eerste keer kenbaar te maken en te registreren via de optie 'Inschrijven'  in de titelbalk, zodat je deel kan worden van onze groeiende groep en meteen mee kunt genieten van wat B3W experten en je collega-telers over al deze verschillende onderwerpen gaan uitwisselen met elkaar en met jou.

Registreren

Eenmaal je een account hebt aangemaakt en ingelogd bent, kan je je aanmelden voor een evenement. Klik in het kalenderoverzicht op het evenement waar je aan wilt deelnemen. Vervolgens klik je op de gele knop 'Aanmelden' om je in te schrijven.

Aanmelden

 

Een netwerkmoment, een focusgroep of een thematisch uitwisselingsmoment: B3W ontmoet je graag om ervaringen en resultaten te delen. Hou je agenda alvast vrij en schrijf je tijdig in voor de evenementen die je aanspreken.

In 2021 staan 7 inhoudelijke thema’s voorop. Zij vormen de kapstok voor alle activiteiten, zowel qua uitbouw van de kennisdatabank, de geïntegreerde themadossiers als de begeleidingstrajecten.

Meer details over onze plannen voor 2021.

Meer weten over B3W of zelf op zoek naar informatie en begeleiding om het bodem- en nutriëntenverlies op jouw land- en tuinbouwbedrijf in te perken? Neem contact op.

     

Vlaanderen verbeelding werkt
B3w.vlaanderen.be is een officiële website van de Vlaamse overheid